sunday

tjena blogglovers ! Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här så det är väl på tiden nu då :> !
Veckan som varit har bestått av prov, kalas, After Work på Pärlan kompisar och Mattias.
Jag har både gjort prov och fått tillbaka. Det visade sig att jag låg två poäng ifrån MVG så det känns ju surt. Tilda min syster har fyllt 15 och har fått en massa fina presenter :) . I Fredags jobbade alla HR-klasser på Pärlan vilket gick väldigt bra. I Lördags var jag med två härliga brudar, Elina och Carro. Knoll och Tott. Mattias min sötPära är bäst. Han är det.
Idag är det morsdag och det har vi firat med en egengjord smörgåstårta till Mattias mamma och plockade Natt&Dag-blommor åt min mams :)

Nu tror jag det är fika dax.

talk to you later !

<3


Hotel Weekend


Dessert gjord på Södra Berget :)


HOPP!


Jag Emil och Ellen :)


Kubb :)

Towe


Relax på spa




Japansk tvagning




Myshörna :)

Min Mattias:)


En jacuzzi med 4 gradigt vatten!




Utepool


Mattias :)



<3
Bilder från min helg . Antagligen så kommer det dyka upp fler snart.

PUSS!

tjao bello!

Igår hade jag en riktigt mysig eftermiddag/kväll. De var länge sedan hela familjen var samlade så den var guld värld.♥  En titt till de två små söta kusinerna och Farmor&Farfar blev det, jag körde (!). Vi spelade kubb, för första gången i år. Jag och Tilda förlorade men vi kommer med en revansch! Sedan såg vi en film och myste i soffan med götta till Avatar. Faktiskt bättre film nu när jag sett den en andra gång.

Idag åkte vi till Hudik för en shoppingrunda. Eller jag fortsatte till sundsvall för att övernatta på hotell me Mattias. En lång dusch, en god (hotell) middag och läxläsning är det ända jag har hunnit med här på hotellet än så länge. Tror nog jag ska ta mig ner till våning två för att sätta mig i massagestolen ett tag. I morgon ska vi på Spa. Jag har det gött här! =D Jag ser fram emot hotellfrukosten :)
Bilder i massor kommer dyka upp inom kort. Lovar

KÄRLEK <3

20/5-2010

Idag är det det 20:de i 5. Den 20 maj, och om 5 dagar fyller min lilla lillasyster Tilda 15 år och blir en stor tjej :) men än så länge, i fem dagar till så är hon liten :) 
Min mormor har fått sitt hus sålt och flyttar från Nore. Usch, det kommer bli väldigt konstigt. Det är mormor man hälsar på i Nore i hennes hus, inte i någon liten lägenhet mitt i köpingen.. Men. Jag tror nog det blir bra tillslut. 
Mattias ska snart ta studenten och sen dra till stockholm för att provjobba på en av den kända kocken Melkers restauranger. Gah, vilket tillfälle! men åh så ledsen jag blir den dagen han åker dit! :( näe nu pratar vi om något annat. 
Mamma har köpt världens finaste klänning åt mig som jag ska ha på Mattias student. Den dyker antagligen upp här så småning om! Mamma, min underbara mamma. Pappa också för den delen.  Hur underbar som helst.

Usch, för mycket känslor i det här inlägget.  Dax att plugga till såna där prov ni vet..

God natt! <3


häxblandning


Lollas & Towes Häxblandning :)


Mattias slutprovsdessert , god så ni fattar inte .

Idag gjorde jag och lolla våran GRYMMA dressing. En riktig häxblandning med allt mellan himmel och jord i. Eftersom vi hade i så mycket saker i den kommer vi aldrig kunna upprepa den igen, men jag hoppas skogsarna njuter av den i morgon. :)
Hur som helst. Snart är det examen! det ska fixas sommarkläder och sommarjobb hurrni. Men innan det ska alla pissiga slutprov fixas. Usch. Det ska bli skönt att bli klar med skiten :>

PUSS

Romerska






kort sagt så hade vi en mysig kväll på romerska. Frukt godis jacuzzi ångbastu torrbastu, behöver jag säga mer? :)


Motorbike







IDAG. så har jag läst i körkortsboken. varit ute och gått. susat fram på en motorcykel =D
Jag tog den stora svarta medan mattias körde den röda. Haha, i mina drömmar. Men kul var det :)
Förutom det så har vi sett en film och myst också. I morgon ska vi på Romerska, ett spa med jacuzzi ångbastu och vanlig bastu för att mysa lite mer! lovely.

Puss å Natt! <3


Eftersom.

Jag och Mattias firade ett halvt år igår så tycker jag att det borde få stå här :) <3

because I love you.

quality

Jag längtar till sommaren!


Superman









Jag hade en grym kväll igår, tillsammans med Emelie, Sara och Mattias ! Vi grillade åt spelade spel, (vilket jag och mattias var bäst på efter som att vi vann hela tiden!) hihi , och sen drog vi till Jarse för att se folk.

På spelet "med andra ord"
Mattias;"åh åh åh, han som har kalsonger!"
Towe; "Men PASS!"
Mattias; " men vet du inte?"
Towe; "men nej, jag vet ingen som har kalsonger"

Svaret; superman.


Vita miner




Förstår ni hur ledsen jag blev när jag vaknade upp och kollade ut genom fönstret i tisdags?? Alltså den 4:de maj liksom...






När ändå vädret var som dåligast i Tisdags passade några i klassen på att äta på Pärlan. Efter som vi vann en ärlig (!) match i serveringsfrågor fick vi 5 st luncher gratis. Med hela 45 minuters lunchtid tänkte vi att vi lätt skulle hinna men nej nej. Lunchen drog över på lektionstid och Anna-Lena fick ett fint samtal av våran Samhällslärare Viktorya. :) :) :)
Annars betar jag av prov efter prov så det ska bli underbart med lite helg nu alltså. Morgondagens prov handlar om vitaminer. Vitaminer. A B C D och E. länge fattar jag vad det handlar om men när det kommer till Tiaminer riboflavin, askorbinsyror niotensyror så är jag helt lost... Men. Jag måste få in det i mitt lilla huvud!

Peace. <3




Tänkte Mattias bil skulle göra sig fin här. ;>
PUSS

damn damn,

hej fröken butter.
Tänkte att "efter regn kommer solsken" men så vare visst  inte.... "Efter regn kommer snön". SÅ typiskt att det ska börja snöa nu, IGEN. Hela Gräsmattan är täckt med ett lager snö, och jag skojjar inte när jag säger att snöflingorna är större än 5-kronor. hej fröken butter.

Aja, skolan börjar om en och en halv timme lite drygt så dax att packa väskan inför idrott.

<3

Cute Cupcakes


Strösselmix :)








Nybakade Cupcakes !  Denna gång ännu snyggare/sötare , Visst? ;> Underbart goda också.

Jag och Mattias har sett Avatar. Ingen vidare film om ni frågar mig, men det kanske krävs att se den två gånger innan man fattar riktigt? Eller så är det jag som är trög. :) Blåa datagjorda gubbar är inte heller riktigt min grej så kanske det är därför...
Nåja. Jag har hur mycket att plugga som helst. till Naturkunskapsprov, Näringslära, och inte minst till Körkortet! Vi måste börja i någon slags ände, såå. Heej Då

<3


Valborg

Så har Valborg varit.
Vi började med att grilla hos Björn (Mums!), åkte sedan till en kasa  (vilket är rätt nödvändigt på en valborg om ni frågar mig!) i yg, och sen fortsatte vi till en fest i Borr där bara "vissa" fick komma in.. Trök fest rakt igenom. En massa sammhällare som bara släppte in dom som hade fått en inbjudan, vilket vi hade fått men nästan ingen annan vi kände. Töntigt.
Förutom den tråkiga festen hade vi en riktigt rolig kväll, och nu är äntligen våren här på riktigt :)


<3 TalkToYouLater

RSS 2.0