2012 del 2.

Här kommer andra delen utav årssumén.
 
 
 
PANG! och så blev det Juli!
Först flyttade vi, med hjälp av våra familjer annars hade det aldrig gått. Vickan hade kommit hem. Sen blev det gatufest veckan, jag jobbade nästan hela men hann gå en gång med alex och evelina. Tilda sov hos oss, vi fick semester, åt sushi, var på bio, gick på aktioner, var på grönan och vann stora kexet! så fyllde jag 20 år. Jädrars alltså.
 
 
 
I Augusti hade vi inflyttningsfest, vi tränade massor upp & ner för trappstigen på norra berget, hade stora middagar, bowlade massor och började få till det fint i lägenheten.
 
 
i september lagades det god mat på alla håll och kanter, vi gjorde bland annat en trerätters hemma i korskrogen och bjöd in farbror Sune och Simone. Så var vi till fjällnäs och fjällvandrade tillsammans med Thomas och Hanna. Farmor och Farfar firade guldbröllop.
 
Så var vi på serveras mat mässa med jobbet i Oktober. provade ostron (Blä...) och åt julbord. Lillan sov över, mamma och tilda lånade lägenheten och vi jobbade massor.
 
Så kom november, och det minns väl alla eftersom det inte var så länge sedan... men visar er ändå lite bilder :)
Jag var Tingeling på halloween, mamma följde med mig till Göteborg för att göra sista kollen på magen (usch det var hemskt!) vi gick på twilight, julpyntade lite smått, åt himla god mat uppe på södra berget med världens bästa Leif och Solan. :)
 
DECEMBER. Ni får bara tre bilder härifrån, eftersom det nyligen varit. Ni kan ju lika gärna bara skrolla ner så ser ni. Men! december innehöll massor med saker. vi jobbade fram till den 21:a, massor med julbord som avslutades (pust). Vi kom HEM och fick klä granen, baka, slå in julklappar, fira mattias, åka skoter, sova ut, hälsa på kusiner, och fira nyår.
 
PUNKT. Vilket år! trots detta så hoppas jag att 2013 blir ännu lite bättre. om det nu är möjligt... ;-) Tack för detta år, alla fina därute! ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0